Κυκλάδες: Αφιέρωμα 2023 στα μαγευτικά νησιά του Αιγαίου

Οι Κυκλάδες αποτελούν μια μαγευτική Πολυνησία στο Αιγαίο πέλαγος, γύρω από το ιερό νησί της Δήλου. Κάθε νησί έχει τη δική του ξεχωριστή ιστορία και προσωπικότητα, που αναδεικνύονται από την όμορφη αρχιτεκτονική τους και τα παραδοσιακά τους χωριά. Οι Κυκλάδες είναι επίσης διάσημες για τα καταγάλανα νερά τους και τις απίστευτες παραλίες τους, που προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία κολύμβησης και ηλιοθεραπείας. Εκτός από την θάλασσα, οι Κυκλάδες προσφέρουν επίσης μια πληθώρα δραστηριοτήτων, όπως πεζοπορία, ποδηλασία, εκδρομές σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία, και πολλές επιλογές για φαγητό και νυχτερινή ζωή. Απολαύστε το αφιέρωμα του e-blog  στα μαγευτικά νησιά του Αιγαίου.

Κυκλάδες: Μύκονος

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Μύκονος είναι ένα από τα πιο γνωστά νησιά σε όλο τον κόσμο, ιδιαίτερα για όσους αναζητούν έντονη νυχτερινή ζωή και clubbing μέχρι το πρωί. Ωστόσο, αυτό το όμορφο και κοσμοπολίτικο νησί έχει να προσφέρει πολλά περισσότερα από αυτό. Διαθέτει πανέμορφες παραλίες με διαφορετικά στυλ και χαρακτηριστικά, εξαιρετικά καταλύματα, γραφικούς όρμους και τον διάσημο πελεκάνο.

Εάν είστε λάτρεις των θαλάσσιων σπορ, τότε η Μύκονος είναι ακόμα περισσότερο ένας προορισμός που θα λατρέψετε, αφού σε πολλές από τις παραλίες του νησιού θα βρείτε σχολές για να ασχοληθείτε με αυτά. Μην ξεχνάτε όμως ότι η Μύκονος είναι επίσης ένας προορισμός που αγαπούν πολλοί VIPs ανά τον κόσμο. Συνεπώς, ανακαλύψτε τον πλούτο της Μυκόνου και απολαύστε την εμπειρία σας στο νησί που θα σας κλέψει την καρδιά!

Queen Boutique Suites

Queen Boutique Suites

Το Queen Boutique Suites στη Μύκονο είναι ένα πανέμορφο Boutique  ξενοδοχείο που βρίσκεται σε μια από τις πιο κοσμοπολίτικες περιοχές του νησιού. Με μια εκπληκτική θέα στο  ηλιοβασίλεμα, το Queen Boutique Suites σας προσκαλεί να ζήσετε μια αξέχαστη εμπειρία φιλοξενίας.

Τα δωμάτια βρίσκονται σε ήσυχο σημείο κοντά στο αεροδρόμιο με θέα στην πισίνα και τον κήπο του καταλύματος. Είναι ιδανικό για ολόκληρες παρέες, οικογένειες και ζευγάρια λόγω ιδιωτικότητας και ησυχίας. Στο χώρο παρέχουμε πρωινό , μεσημεριανό, βραδινό, ποτά, κοκτέιλ , καφέδες. Οι μετακινήσεις γίνονται κατόπιν συνεννόησης και χρεώνονται εξτρά.

Σε όλα τα δωμάτια υπάρχει εσωτερικό Jaccuzzi, παρέχεται δωρεαν parking και wifi. Η διακόσμηση του κάθε δωματίου είναι μοναδική και σχεδιασμένη με μεράκι, δημιουργώντας ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον.

Queen Boutique Suites

Μύκονος, Πλησίον Κρατικού Αερολιμένα-8460

Τηλ. Κρατήσεων: 2289027463-6947374641

Katrin

Katrin

Εξαιρετική εμπειρία γεύσεων!

Αγαπημένος τόπος συνάντησης κάθε λάτρη της αυθεντικής γαστρονομίας, και σταθερό σημείο αναφοράς του μυκονιάτικου γευστικού χάρτη

Το Katrin είναι ένα εστιατόριο που συνδυάζει τις παραδοσιακές ελληνικές συνταγές με τη γαλλική κουζίνα, δημιουργώντας έναν μοναδικό γαστρονομικό συνδυασμό. Η ζεστή φιλοξενία συναντά το εκλεπτυσμένο περιβάλλον, ενώ η πολυτέλεια των υλικών ενσωματώνεται αρμονικά με το απέριττο των Κυκλάδων.

Στο εστιατόριο Katrin, οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν πιάτα όπως η μεσογειακή σαλάτα με φρέσκα βότανα και τοπικά προϊόντα και το καρπάτσιο από φρέσκο τόνο. Ο σεφ του εστιατορίου αναζητά συνεχώς νέες γεύσεις και συνδυασμούς που θα κάνουν τους πελάτες του να αισθάνονται ότι βρίσκονται σε μια γευστική εξερεύνηση.

Η διακόσμηση του εστιατορίου είναι κομψή και μοντέρνα, με λευκούς τοίχους και λεπτομέρειες σε μπλε και χρυσό. Η εμπειρία φαγητού συνοδεύεται από ένα εκλεπτυσμένο με κρασιά και κοκτέιλ μενού, που συνδυάζονται άψογα με τα πιάτα μας.

Είμαστε κοντά σας σε κάθε ξεχωριστή περίσταση καθώς αναλαμβάνουμε την διοργάνωση διαφόρων events και κοινωνικών εκδηλώσεων με στόχο να σας προσφέρουμε άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση. Επισκεφτείτε μας για να σας ταξιδέψουμε σε ένα υπέροχο γαστρονομικό ταξίδι.

Katrin

Διεύθυνση: Παναχράντου 23- 84600

Τηλ. Κρατήσεων: 2289022169

Artisti Προζύμι

Παραδοσιακό ψωμί και ολόφρεσκα γλυκά από τους φούρνους μας στην Μύκονο.

Στην Ανω Μερά της Μυκόνου σας περιμένουμε καθημερινά με λαχταριστές γεύσεις που θα χορτάσουν και τις πιο απαιτητικές ορέξεις. Φρέσκο ψωμί από το φούρνο και και μεγάλη ποικιλία από γλυκά και βουτήματα που ετοιμάζονται καθημερινά για τους πελάτες μας. Στο κεντρικό μας κατάστημα  στην Άνω Μερά  ετοιμάζουμε καθημερνά μαγειρευτά φαγητά και ψητά της ώρας.

Στα Artisti Προζύμι, προσφέρουμε, εκτός από τα είδη Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής, μοναδικές, ποικιλίες καφέ, φρέσκων χυμών κ άλλων ροφημάτων. Επίσης ο επισκέπτης μπορεί να καθίσει, στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους μας και να απολαύσει τον καφέ ή το ρόφημα της επιλογής του.

Στα υποκαταστήματα μας  στην Βρύση και στην Άνω Μερά  σας περιμένουν χειροποίητα σάντουιτς με μοναδικές γεύσεις και υλικά αλλά και ένας άνετος χώρος για να απολαύσετε τον καφέ σας και τα εκπληκτικά πρωινά μας.

Το εργαστήρι μας παράγει πλήθος φρέσκων γλυκών από τα αγνότερα υλικά. Καθημερινά θα βρείτε κλασσικά γλυκά Patisserie σε ατομικές κ οικογενειακές συσκευασίες , Σιροπιαστά γλυκά ταψιού, Τούρτες, Τάρτες κ.α.

Η εταιρεία Artisti Προζύμι έχει αποδείξει τη δυναμική της στην προμήθεια παραδοσιακών προϊόντων αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής για πολλά χρόνια. Το 2013, αποφάσισε να επεκτείνει τη δραστηριότητά της στην άμεση επαφή με τους τελικούς καταναλωτές, δημιουργώντας τα δικά της καταστήματα.

Η επιτυχημένη προϋπηρεσία και η επιβεβαιωμένη τεχνογνωσία της εταιρείας αποτέλεσαν τη βάση για την αποδοχή και καθιέρωση της Artisti Προζύμι σε σύντομο χρονικό διάστημα

Artisti Προζυμι

Κεντρικό Κατάστημα: Άνω Μερά-84600

Τηλ.2289071007

Υποκ1: ΒΡΥΣΗ ΜΥΚΟΝΟΣ Τ.Κ. 84600

Τηλ. 2289029022

Υποκ2: ΑΝΩ ΜΕΡΑ ΑΛΕΥΡΙΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ Τ.Κ.84600

Τηλ. 2289076414

Idea Tours Mykonos

Προσφέρουμε επαγγελματικές και ποιοτικές ταξιδιωτικές υπηρεσίες σε όλους τους επισκέπτες.

Το Ideatours ιδρύθηκε το 1994  από έμπειρους επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου και αποσκοπεί στην παροχή υψηλής ποιότητας τουριστικών υπηρεσιών σε όλους τους επισκέπτες του νησιού μας. Με σημαντικό βαθμό εξειδίκευσης και επαγγελματισμού, παρέχουμε ειδικευμένους ξεναγούς και οχήματα όλων των κατηγοριών και τύπων για τις μεταφορές σας. Η ικανοποίηση των πελατών μας είναι πάντα η προτεραιότητά μας.
Υπηρεσίες Σωφέρ
Είτε επισκέπτεστε το νησί με την οικογένεια σας και με φίλους, είτε με μεγάλα γκρουπ το Ideatours Mykonos καλύπτει όλες τις ανάγκες σας με στόλο του, που αποτελείται από επιβατικά, minivans (7-19 ατόμων), ακόμα και λεωφορεία (25-40 ατόμων) Οι οδηγοί μας είναι έμπειροι και καταρτισμένοι επαγγελματίες σωφέρ, έχουν γνώση Αγγλικων καθώς και κάθε γωνίας του νησιου της Μυκόνου. Θα σας συνοδεύσουν στις μεταφορές σας ώστε να νιώσετε ασφαλείς και να φτάσετε στον προορισμό σας εγκαίρως.
VIP Μεταφορές – Περιηγήσεις
Ο στόλος μας αποτελείται από πολυτελή και μοναδικά αυτοκίνητα που μπορούν να καλύψουν ακόμα και τις πιο ιδιαίτερες και εκλεπτυσμένες ανάγκες των επισκεπτων, προσφέροντας VIP μεταφορές και VIP ξεναγήσεις.
Οι Ideatours  VIP υπηρεσίες είναι οι καλύτερες, πολυτελέστερες και πιο σύγχρονες μεταφορικές υπηρεσίες της Μυκόνου, για να απολαύσετε τους διάσημους κρυμμένους θησαυρούς του νησιού.
Idea Tours Mykonos
Διεύθυνση: Φάμπρικα, Κτελ Μυκόνου- 84600

Τηλ.  +306941660005  –  2289028871 info@ideatours.gr

Κυκλάδες: Σαντορίνη

Η Σαντορίνη είναι ένας μαγευτικός συνδυασμός διαφορετικών τοπίων, ένα απόλυτα εναρμονισμένος συνδυασμός του κόκκινου, του μαύρου και του λευκού, που περιβάλλεται από το καταγάλανο της Αιγαίου. Είναι λογικό, λοιπόν, ότι η Σαντορίνη έχει προσελκύσει τόσους θαυμαστές από όλο τον κόσμο. Μην ξεχνάτε να έχετε μαζί σας μια φωτογραφική μηχανή, για να απαθανατίζετε κάθε στιγμή σας εκεί, ανεξαρτήτως αν απολαμβάνετε την παραλία, διασκεδάζετε σε ένα από τα μπαρ ή απλά απολαμβάνετε το μοναδικό ηλιοβασίλεμα.

Canava Roussos-Παραδοσιακό Οινοποιείο 

Η Σαντορίνη είναι γνωστή για το εκπληκτικό ηφαιστειακό της κρασί και την παραγωγή του σε υπόσκαφες κάναβες. Το οινοποείο είναι ένα πανέμορφο πέτρινο κτίσμα, το οποίο φιλοξενεί ακόμα και σήμερα στα βαρέλια τους, την τελευταία παραγωγή του παππού της οικογένειας από το 1979. Αυτό το ιστορικό κτίριο, με τα υπόσκαφα πατητήρια του παραμένει παραγωγικό και χρονολογείται από τον 17ο αιώνα, ως ένα από τα πρώτα οινοποιεία στη Σαντορίνη.
Στην Canava Roussos, ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει μια μοναδική εμπειρία κρασιού, με περιήγηση στην παραδοσιακή Κάναβα και δοκιμές από τα παλαιωμένα κρασιά της οικογένειας Ρούσσου. Το οινοποιείο προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στους λάτρεις του κρασιού, καθώς κάποιος μπορεί να ξεναγηθεί και να ενημερωθεί για τις παραδοσιακές τεχνικές καλλιέργειας και παραγωγής του κρασιού της Θήρας.  Ο χώρος του οινοποιείου διατίθεται επίσης για θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, εκθέσεις και γάμους.
Οι ποικιλίες που καλλιεργούνται στο νησί είναι κυρίως λευκές και συγκεκριμένα το Ασύρτικο, το Αθήρι και το Αηδάνι. Από τις κόκκινες ποκιλίες κορυφαίες ειναι το Μαυράθηρο, το Μαυροτάγανο και η Μαντηλαριά.
Από τα πιο γνωστά κρασιά του νησιού είναι το παραδοσιακό Νυχτέρι, λευκό, ξηρό παλαιωμένο Ασύρτικο και το Βινσάντο, γλυκό από λευκά λιαστά σταφύλια.

Canava Roussos

Διεύθυνση:  Μέσα Γωνιά- 84700

Τηλ. 2286031349,2286031278

Poseidon- Ελληνική κουζίνα

Η πιο γευστική αστακομακαρονάδα στο Καμάρι της Σαντορίνης. Με μοναδική θέα στο απέραντο γαλάζιο  και τα πόδια βουτηγμένα στο νερό θα απολαύσετε καθημερινά ολόφρεσκα ψάρια και φυσικά τις μοναδικές μακαρονάδες μας, με γαρίδες και αστακούς  από ντόπιους ψαράδες.

Το εστιατόριο βρίσκεται στην Σαντορίνη και σας χαρίζει γεύσεις από ελληνική κουζίνα, αποτελώντας το ιδανικό μέρος για μεγάλες παρέες και παιδιά. Το μενού περιλαμβάνει διάφορα ορεκτικά, ψητά της ώρας, μαγειρευτά φαγητά, ψαρικά και θαλασσινά φρέσκα, τοπικά πιάτα και νόστιμα γλυκά για το τέλος του γεύματος σας. Άψογη εξυπηρέτηση και προσιτές τιμές που θα σας αφήσουν απόλυτα ικανοποιημένους.

Απολαύστε το μπάνιο σας στην παραλία μας και τα πιάτα μας πάνω στο κύμα !!!

Poseidon

Διεύθυνση: Καμάρι- 84700

Τηλ. Κρατήσεων: 2286032462

Κυκλάδες: Τήνος

Η Τήνος είναι ένα από τα πιο δημοφιλή νησιά της Κυκλάδων στην Ελλάδα. Είναι γνωστή για το πλούσιο πολιτιστικό κληρονομιά της, τα πανέμορφα χωριά της και το μοναδικό της φυσικό τοπίο. Ας δούμε λοιπόν μερικές από τις πιο δημοφιλείς περιοχές και αξιοθέατα της Τήνου.

Η Χώρα είναι η πρωτεύουσα της Τήνου και είναι γνωστή για την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της και τα στενά δρομάκια της. Εκεί θα βρείτε πολλά εστιατόρια, καφέ και μπαρ για να απολαύσετε τη νυχτερινή ζωή της πόλης. Μην παραλείψετε να επισκεφτείτε τον Καθεδρικό Ναό της Τήνου, τον πύργο του Πορτάρα, καθώς και το Αρχαιολογικό Μουσείο της πόλης.

Ο Πύργος είναι ένα από τα πιο γραφικά χωριά της Τήνου και βρίσκεται περίπου 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από τη Χώρα. Το χωριό είναι γνωστό για τους πύργους του, που χτίστηκαν τον 18ο και 19ο αιώνα για να προστατεύουν το χωριό από τους πειρατές.

Tinos Villages

 Tinos Villages

Το Tinos Villages είναι ένας πανέμορφος προορισμός, καθώς βρίσκεται σε μια εξαιρετική τοποθεσία μόλις λίγα βήματα από την παραλία του Αγίου Ιωάννη. Επιπλέον, το ξενοδοχείο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το κέντρο της πόλης και την εκκλησία της Παναγίας της Τήνου, η οποία είναι γνωστή και ως Μεγαλόχαρη.

Το ξενοδοχείο διαθέτει υψηλής ποιότητας εγκαταστάσεις, με μια μοναδική συνδυαστική αρχιτεκτονική που συνδυάζει την Κυκλαδική παράδοση και το ‘minimal’ μποέμ στυλ. Τα δωμάτια και οι κοινόχρηστοι χώροι διαθέτουν εντυπωσιακή θέα στους κήπους και τη θάλασσα, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα απόλυτης αρμονίας με το περιβάλλον. Επιπλέον, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την ηρεμία και τη χαλάρωση κάτω από τον ήλιο, χρησιμοποιώντας τις ξαπλώστρες που παρέχονται από το ξενοδοχείο.

Προσφέρει διαμονή με ‘minimal’ έπιπλα, καλά εξοπλισμένη κουζίνα και τηλεόραση Plasma. Προσφέρει ευήλια βεράντα και δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο στις σουίτες. Περιλαμβάνουν στρώματα Coco-mat, ένα ευρύχωρο σαλόνι και τραπεζαρία. Οι εγκαταστάσεις επίσης περιλαμβάνουν δωρεάν προϊόντα περιποίησης και πιστολάκι μαλλιών. Οι περισσότερες σουίτες έχουν θέα στο Αιγαίο πέλαγος.

Tinos Villages

Διεύθυνση: Όρμος Αγίου Ιωάννου-84200

Τηλ. Κρατήσεων: 2283024538-6987880601

Κυκλάδες: Σύρος

Η Σύρος είναι ένα από τα πιο όμορφα νησιά του Αιγαίου, με μια μοναδική αίσθηση παραδοσιακής ελληνικής αρχιτεκτονικής και κουλτούρας. Το νησί είναι γνωστό για τα λευκά του σοκάκια, τα πανέμορφα κτίρια, τις παραλίες του και το εκπληκτικό τοπίο του, που συνδυάζει τα καταγάλανα νερά με τους υπέροχους λόφους και τους αρχαίους ναούς. Η πόλη της Ερμούπολης είναι η πρωτεύουσα του νησιού και διαθέτει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα με μεγάλα νεοκλασικά κτίρια, πλατείες με καφενεία και μικρά μαγαζιά με τοπικά προϊόντα. Επίσης, η Σύρος είναι γνωστή για την πολιτιστική της κληρονομιά, με αξιοσημείωτους αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία και το Θέατρο της Ερμούπολης, που είναι ένα από τα πιο σημαντικά και καλά διατηρημένα νεοκλασικά θέατρα στην Ελλάδα.

Φαρμακείο- Μαρίτα Δάσκου

Στο φαρμακείο μας στην Σύρο θα βρείτε φάρμακα και καλλυντικά αλλά και μοναδικές συμβουλές από την φαρμακοποιό μας.

Αντιμετωπίζουμε κάθε μας πελάτη με σεβασμό και σοβαρότητα, επικεντρωνόμαστε στις ανάγκες και τις επιθυμίες του, με προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα και εξειδικευμένες προτάσεις. Βασιζόμαστε στην επιστημονική μας κατάρτιση και στεκόμαστε με αξιοπιστία καθημερινά δίπλα σας, πριν αλλά και μετά από οποιαδήποτε αγορά σας!

Στο φαρμακείο μας μπορείτε να βρείτε φάρμακα, καλλυντικά, λύσεις για την φροντίδα σώματος, συμπληρώματα διατροφής ομοιοπαθητικά, στοματικής υγιεινής, προϊόντα περιποίησης σώματος vegan , ορθοπεδικά, παιδικά και βρεφικά προϊόντα.

Στο ηλεκτρ0νικό μας κατάστημα https://www.pharmahappy.gr/el/ θα βρείτε δεκάδες είδη σε ανταγωνιστικές τιμές που έρχονται κατευθείαν στην πόρτα σας.

Θερινό ωράριο: ΔΕΥ-ΤΕΤ 08:00-14:30,

ΤΡ-ΠΕΜ-ΠΑΡ 08:00-14:00 & 18:00-21:00,

ΩΡΑΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 9:00 – 15:00 ΙΟΥΝΙΟ – ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ

Χειμερινό ωράριο: ΔΕΥ-ΤΕΤ 08:00-14:30, ΤΡ-ΠΕΜ-ΠΑΡ 08:00-14:00 & 17:30-20:30, ΣΑΒ ΚΛΕΙΣΤΑ

 

Φαρμακείο- Μαρίτα Δάσκου

Διεύθυνση: Παναγούλη Αλέξανδρου 14-84100

Τηλ.: 2281083545

Κυκλάδες: Αμοργός

Η Αμοργός είναι μια από τις όμορφες Κυκλαδίτικες νήσους στην Ελλάδα. Βρίσκεται στο νοτιοανατολικό Αιγαίο και έχει μια παραδοσιακή, γραφική ατμόσφαιρα που την κάνει μοναδική. Η Αμοργός είναι επίσης γνωστή για τις όμορφες παραλίες της, όπως η Καταπόλα, η Αγία Άννα, η Μουρτιά και πολλές άλλες.

Μια από τις πιο δημοφιλείς περιοχές της Αμοργού είναι η χαρακτηριστική χώρα της, με τα λευκά παραδοσιακά σπίτια και τους στενούς πεζόδρομους. Η χώρα έχει επίσης αξιοθέατα όπως το Κάστρο της Αμοργού και το Αρχαιολογικό Μουσείο.

Για τους λάτρεις της πεζοπορίας, η Αμοργός προσφέρει υπέροχα μονοπάτια που οδηγούν σε εκπληκτικές θέας του νησιού και του Αιγαίου.

ΠΕΡΓΑΛΙΔΙ

ΠΕΡΓΑΛΙΔΙ  σημαίνει ο μικρός μπαξές στα Αμοργιανά.

Μια ξεχωριστή και γεμάτη χρώματα αυλή σε καλωσορίζει και σε κρατάει κοντά του από νωρίς το πρωί ως το βράδυ.

Η Λαγκάδα έχει ένα υπέροχο καφέ-μπαρ, που ονομάζεται Pergalidi.. Η ιδιοκτήτρια , Μαρία Νομικού, μια νεαρή γυναίκα με ρίζες στη Λαγκάδα. Με τη βοήθεια ενός φίλου και interior designer του  Μιχάλη Ιωάννη Γκίκα δημιούργησε ένα φιλικό και άνετο, όμορφα διακοσμημένο καφέ-μπαρ.

Ανοιχτά από τις αποκριές-για το έθιμο του καπετάνιου στην Λαγκάδα- ως τον Οκτώβριο το  Pergalidi σας προσφέρει την Αμοργιανή φιλοξενία όπως θα θέλατε να την γνωρίσετε. Για τις δροσερες μέρες της άνοιξης, πέρα από τα κλασικά καφεδάκια, μπορείτε να δοκιμάσετε τσάι με μείξη ντόπιων βοτάνων, ενώ για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού αξίζει να δοκιμάσετε τις σπιτικές λεμονάδες

Καθημερινά θα δοκιμάσετε τα φημισμένα πρωινά μας , την λαχταριστή Αμοργιανή ομελέτα με μυζήθρα και κολοκυθάκια από το μποστάνι μας. Δεν θα σταματήσετε να τρώτε τις σπιτικές πίτες της μαμάς που φουρνίζονται νωρίς το πρωί αλλά και τις παραδοσιακές αυγοφέτες  από ντόπια αυγά.

Το βράδυ έχει καθημερινά μουσικά sets από διαφορετικούς dj που εμπνέουν να δοκιμάσετε τα house cocktails όπως το purple haze με μαρμελάδα από άγρια αμοργιανά βατόμουρα ή το mystic sage με μαστίχα φασκόμηλο και μέλι

Μην χάσεις την ευκαιρία να το επισκεφτείς, η εμπειρία θα σου μείνει αξέχαστη.

 

ΠΕΡΓΑΛΙΔΙ

Διεύθυνση: ΛΑΓΚΑΔΑ, ΑΙΓΙΑΛΗ-84008

Τηλ. 2285073193

Κυκλάδες: ΙΟΣ

Ο Ιός είναι ένα από τα πιο όμορφα νησιά της Ελλάδας, που βρίσκεται στο Νότιο Αιγαίο, ανάμεσα στη Νάξο και τη Σαντορίνη. Είναι γνωστός για τα μαγευτικά τοπία του και την αρχαία ιστορία του. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τις παραλίες του, τα μουσεία και τις αρχαιολογικές τοποθεσίες του, καθώς και την παραδοσιακή αρχιτεκτονική των κτιρίων και τα βουνά του νησιού. Οι κάτοικοί του είναι φιλόξενοι και φροντίζουν να διατηρήσουν τον παραδοσιακό τρόπο ζωής τους, ενώ η κουζίνα του νησιού προσφέρει μια γευστική εμπειρία με τα τοπικά προϊόντα και τις παραδοσιακές συνταγές.

Drimoni Boutique

Η διαμονή σας στην ΙΟ θα μείνει αξέχαστη!!!

Το Drimoni Boutique αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση που παρέχει άνετη διαμονή μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από την παραλία και το λιμάνι της Ίου και 500μ. από την κεντρική πλατεία της Χώρας της Ίου. Όλες οι μονάδες του διαθέτουν επιπλωμένο μπαλκόνι με θέα στο λιμάνι και στο Αιγαίο Πέλαγος, ενώ οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους.

Τα δωμάτια και τα στούντιο είναι κλιματιζόμενα και διαθέτουν δορυφορική τηλεόραση, ψυγείο, στεγνωτήρα μαλλιών και ιδιωτικό μπάνιο. Κάποιες μονάδες προσφέρουν επίσης δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης και μικρή κουζίνα, προσφέροντας στους επισκέπτες ακόμα περισσότερη άνεση κατά τη διαμονή τους.

Διαθέτουμε αυτόματο μηχάνημα πωλήσεων για σνακ ποτά και αναψυκτικά για τους πελάτες μας.

Drimoni Boutique

Διεύθυνση: Γερμανώλη Χώρα-84001

Τηλ. Κρατήσεων: 2286091916-6936365607

Κυκλάδες: Πάρος

Η όμορφη Πάρος είναι ένα κοσμικό, φιλόξενο, γραφικό και λευκοντυμένο νησί στο κέντρο του Αιγαίου Πελάγους. Είναι γνωστή για τις μαγευτικές βοτσαλωτές παραλίες της, τις αμμουδιές της με το χρυσαφένιο χρώμα τους και τα καταγάλανα νερά της. Στις ταβέρνες της μπορείτε να δοκιμάσετε την διάσημη “γούνα”, ενώ στα μπαράκια της μπορείτε να ξενυχτήσετε μέχρι το πρωί. Επίσης, στις θάλασσές της μπορείτε να απολαύσετε τα αθλήματα που αγαπάτε και να ανεβάσετε την αδρεναλίνη σας στα ύψη! Δεν μπορείτε να φανταστείτε κάτι καλύτερο για διακοπές γεμάτες δυνατές εμπειρίες. Τέλος, στην πρωτεύουσα της, την Παροικιά, θα σας συναρπάσει το σπουδαίο μνημείο της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής!

Των Ναυτικών- Ουζερί

Στην καρδιά της Πάρου, στη Νάουσα, βρίσκεται το «Ουζερί των Ναυτικών», ένα από τα διακριτικά μαγαζιά του νησιού, που κρύβει πίσω του τον Νεκτάριο Τσαχπίνη. Η ιστορία του ξεκινά πριν από 37 χρόνια, και πλέον ο Νεκτάριος αποτελεί τη δεύτερη γενιά που ασχολείται με το απαιτητικό αλλά επιτυχημένο αυτό εγχείρημα. Κληρονομώντας την αγάπη και την προσήλωση του πατέρα του για το χώρο της εστίασης, συνεχίζει να δίνει τον καλύτερο εαυτό του στο μαγαζί.

Στον «Τσαχπίνη – Ουζερί των Ναυτικών», η μόνη σίγουρη εγγύηση είναι η απόλαυση υπέροχων γευστικών εμπειριών με τοπικούς μεζέδες και πιάτα που αναδεικνύουν τη γεύση της θάλασσας. Το χταπόδι στα κάρβουνα, που αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή πιάτα του μαγαζιού, η γούνα, η κακκαβιά και το ριζότο με καραβίδα, θα σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο πλήρη γεύσεων που θα μείνουν αξέχαστες.

Των Ναυτικών

Διεύθυνση:  Νάουσα Πάρος-84401

Τηλ. Κρατήσεων: 2284051662

Κυκλάδες: Νάξος

Στο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων, θα βρείτε ψηλά βουνά που συναντούν τις εύφορες κοιλάδες και μεγάλες αμμουδερές παραλίες, εντυπωσιακούς ενετικούς πύργους συνδυασμένους με σπουδαία αρχαιολογικά μνημεία, γραφικά ξωκλήσια και παλιούς ανεμόμυλους…

Η πρωτεύουσα του νησιού, που είναι εντυπωσιακά λευκή, με ένα καλοδιατηρημένο ενετικό κάστρο στην κορυφή του λόφου, θα σας εντυπωσιάσει με την απλότητά της. Στο λιμάνι, θα σας υποδεχτεί η “Πορτάρα”, που είναι η πύλη του αρχαίου ναού του Απόλλωνα, το αστέρι της Νάξου.

Δεν πρέπει να χάσετε την εκκλησία της Παναγίας της Βλαχερνιώτισσας, την Μητρόπολη, που είναι αφιερωμένη στη Ζωοδόχο Πηγή, με σημαντικές φορητές εικόνες και σκαλιστό μαρμάρινο τέμπλο και το Αρχαιολογικό Μουσείο.

Sunset

Παραθαλάσσια Studios Apartments & Restaurant στον Άγιο Προκόπιο Νάξου. Ζήστε την αυθεντική Ναξιώτικη φιλοξενία

Ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία διακοπών στα Sunset Studios στη Νάξο! Μόλις λίγα βήματα μακριά από την παραλία του Αγίου Προκοπίου, το κυκλαδίτικου στιλ κατάλυμα μας σας προσφέρει κλιματιζόμενα στούντιο με μπαλκόνι και θέα στο γαλάζιο του Αιγαίου Πελάγους.

Στο εστιατόριό μας, που βρίσκεται ακριβώς μπροστά στη θάλασσα, μπορείτε να απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα και να δοκιμάσετε παραδοσιακά ελληνικά πιάτα με φρέσκα τοπικά προϊόντα, ενώ μπορείτε επίσης να γευτείτε τα φρέσκα ψάρια και κρέατα στη σχάρα μας.

Κάθε στούντιο περιλαμβάνει μια μικρή κουζίνα με παροχές μαγειρέματος και ψυγείο, καθώς και τηλεόραση και δωρεάν προϊόντα περιποίησης. Κάντε κράτηση τώρα στα Sunset Studios και απολαύστε τις ονειρεμένες σας διακοπές στη Νάξο!

Sunset

Διεύθυνση: Άγιος Προκόπιος-84300

Τηλ. Κρατήσεων: 2285042775

ΚΕΑ-ΤΖΙΑ

Η Κέα, ή Τζιά, είναι μία από τις νησιωτικές περιοχές της Ελλάδας, που βρίσκεται στο νότιο Αιγαίο, στο Κυκλαδικό νησιωτικό συγκρότημα. Με αραιοκατοικημένη πληθυσμιακή σύνθεση, η Κέα έχει διατηρήσει την αυθεντικότητα και τη φυσική ομορφιά της, προσφέροντας ένα ήσυχο και ξεκούραστο περιβάλλον στους επισκέπτες της.

Με παραδοσιακά χωριά, κρυστάλλινα νερά και αμμουδερές παραλίες, η Κέα αποτελεί ιδανικό προορισμό για όσους αναζητούν την επαφή με τη φύση και την απόλυτη χαλάρωση. Πεζοπορία στα μονοπάτια του νησιού, κολύμπι στις κρυστάλλινες παραλίες, επίσκεψη στο μουσείο της τοπικής ιστορίας και γευστική εξόρμηση σε παραδοσιακές ταβέρνες αποτελούν μερικές από τις δραστηριότητες που προσφέρει η Κέα στους επισκέπτες της.

Cavo Doro- Ενοικιαζόμενα δωμάτια

Τα Cavo Doro Studios είναι ένας παράδεισος στην Κέα, ένα από τα πιο μαγευτικά νησιά της Ελλάδας. Βρίσκονται στην περιοχή του Οτζιά, κοντά σε πανέμορφες παραλίες και εξαιρετικά εστιατόρια. Εάν επιλέξετε να μείνετε στα Cavo Doro Studios, θα έχετε πρόσβαση σε μια πληθώρα δραστηριοτήτων, συμπεριλαμβανομένων ειδυλλιακών παραλιών με κρυστάλλινα νερά, όπως οι παραλίες του Οτζιά, του Κούνδουρου, των Ποίσσων και του Σπαθιού.

Όλες οι μονάδες περιλαμβάνουν ιδιωτικό μπάνιο, κλιματισμό, τηλεόραση επίπεδης οθόνης και ψυγείο.

Η Κέα είναι ένας ιδανικός προορισμός για όσους αναζητούν χαλάρωση, εξερεύνηση και απόλαυση της φυσικής ομορφιάς.

Διεύθυνση: Οτζιάς Ιουλίδα-84002

Τηλ. Κρατήσεων: 6944077012

Δονούσα

Η Δονούσα είναι ένα μικρό νησί στο Βόρειο Αιγαίο, που αποτελεί μέρος του συμπλέγματος νησιών των Κυκλάδων. Παρά το μικρό του μέγεθος, το νησί αυτό έχει μια μακρά ιστορία και πλούσια πολιτιστική κληρονομιά. Η Παναγία της Δονούσης είναι ένα από τα σημαντικότερα μνημεία της πίστης στην περιοχή, και το κάστρο της Δονούσας είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά στον αιγαιοπελαγίτικο χώρο.

Επιπλέον, η Δονούσα είναι γνωστή για την πανέμορφη φύση της, με καταγάλανα νερά και καταπράσινους λόφους που καλύπτονται από αμπέλια, ελαιόδεντρα και μαντριά. Τέλος, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν και τον καταπράσινο κήπο της Δονούσας, ένα πανέμορφο πάρκο που βρίσκεται στο κέντρο του νησιού και προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στους επισκέπτες.

Πεταλίδες Residencies

Οι ΠΕΤΑΛΙΔΕΣ είναι σχεδιασμένες με προσανατολισμό στην ηρεμία του επισκέπτη και στην αλληλεπίδραση του ανθρώπου με το κυκλαδίτικο περιβάλλον.

Ανακαλύψτε τον παραδοσιακό τρόπο ζωής της Δονούσας μένοντας στα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα των ΠΕΤΑΛΙΔΩΝ. Κατασκευασμένα με πλήρη σεβασμό στην τοπική αρχιτεκτονική, τα διαμερίσματα σας παρέχουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις, διατηρώντας την παραδοσιακή αισθητική του νησιού.

Το πρωινό μας, ακολουθεί τις διατροφικές συνήθειες του τόπου με επιλογές αλλαντικών τυριών μελιού και μαρμελάδας από την Δονούσα και τα γύρω νησιά.

Τα δωμάτια διαθέτουν κουζίνα με εντοιχισμένο φούρνο και κεραμικές εστίες για πλήρη αυτονομία κατά την διάρκεια των διακοπών σας.

Απολαύστε την ηρεμία και την ομορφιά του τοπίου, παρατηρώντας το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας από το μπαλκόνι σας. Με τις παραλίες της Δονούσας σε κοντινή απόσταση, θα ζήσετε τις ιδανικές καλοκαιρινές διακοπές σας, ανακαλύπτοντας την απόλυτη  ανανέωση.

Διεύθυνση: Σταυρός-84300

Τηλ. Κρατήσεων: 6936191792

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *