Οι γλυκιές απολαύσεις δίνουν ραντεβού στα ZOOMSERIE- NTASIOS SA

Οι γλυκιές απολαύσεις δίνουν ραντεβού στα ZOOMSERIE- NTASIOS SA. Τα Χριστούγεννα είναι μια εποχή χαράς και γιορτής, και μια από τις πιο αγαπημένες παραδόσεις της εορταστικής περιόδου είναι η απόλαυση νόστιμων γλυκών και λιχουδιών. Από μελομακάρονα μπισκότα και fruitcake μέχρι κορμούς σοκολάτας και γευστικές πάστες, υπάρχουν ατελείωτες γλυκές απολαύσεις που μπορείτε να απολαύσετε κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου.

Η ΝΤΑΣΙΟΣ ΑΕΒΕ | ZOOMSERIE είναι μία αμιγώς ελληνική επιχείρηση που δραστηριοποιείται στην παραγωγή και πώληση γλυκού και παγωτού από το1982. Το όραμα του ιδρυτή της επιχείρησης, Παναγιώτη Ντάσιου, να εξαπλωθεί η εταιρεία σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, έγινε πραγματικότητα από τη νεότερη γενιά. Στόχος μας η συνεχής εξέλιξη! Μένουμε πιστοί στην τέχνη του παρελθόντος ενώ παράλληλα εισάγουμε νέες γεύσεις και τάσεις του κλάδου ζαχαροπλαστικής.

Σας προσφέρουμε προϊόντα με μοναδικές γεύσεις και άψογο φινίρισμα.

Η NTASIOS SA | ZOOMSERIE σας προσφέρει μία παλέτα γεύσεων μέσα από μια συλλογή 650 κωδικών ζαχαροπλαστικής και χειροποίητου παγωτού σε επαγγελματική συσκεύασια που διασφαλίζει την ασφαλή διακίνηση και διανομή.

Το 90% των παραγόμενων προϊόντων διακινούνται & αποθηκεύονται σε θερμοκρασία κατάψυξης.

Μέσω της διαδικασίας ελεγχόμενης απόψυξης σε θερμοκρασία συντήρησης, έχουμε κατορθώσει να σας προσφέρουμε ένα άριστο προϊόν σε εμφάνιση και γεύση.

Κυρίως όμως, δίνεται η δυνατότητα της διατήρησης ασφαλούς επάρκειας σε αποθηκευτικούς χώρους κατάψυξης για μακρά χρονική διάρκεια.

Θεωρούμε ότι πρόκειται για μια παράμετρο η οποία, την δεδομένη χρονική περίοδο, μειώνει τα κόστη logistics και βελτιώνει τον μεσοπρόθεσμο προγραμματισμό της τροφοδοτικής αλυσίδας.

Στον κατάλογό  θα βρείτε:

Τούρτες -Πάστες –Σιροπιαστά–Ατομικά γλυκά –Κεράσματα –Κέικ & Muffins-Επιδόρπια για τον κλάδο HoReCa(Ξενοδοχεία,Εστιατόρια,Café).

Το μενού μας είναι διαθέσιμο:  2023-02-24-Ntasios-Catalogos-A4-CAT (1)_compressed (1)

Our menu is available at the link below: 2023-01-Ntasios-A-La-Carte-A4-orizontio-03-CAT (1)

 

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *