Squirting: Ο απόλυτος γυναικείος οργασμός

Η γυναικεία εκσπερμάτιση ή αλλιώς το squirting συμβαίνει και στην πραγματική ζωή. Αποτελεί την πιο ηδονιστική εμπειρία που μπορεί να βιώσει μια γυναίκα στο κρεβάτι. Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζονται ψυχολόγοι και σύμβουλοι του σεξ. Το ίδιο δηλώνουν όσες γυναίκες είχαν την τύχη να έρθουν σε οργασμό σαν να είναι άντρες.

 Squirting και πώς το βιώνει η γυναίκα

Είναι το φαινόμενο κατά το οποίο τα κολπικά υγρά εκτοξεύονται σαν πίδακας από τον γυναικείο κόλπο. Όταν επιτυγχάνεται ο οργασμός. Δηλαδή, όταν ερεθίζεται το γνωστό και πολυσυζητημένο σημείο G. Το σημείο που βρίσκεται μεταξύ κλειτορίδας και κόλπου και στην αφή μοιάζει με ένα φουσκωμένο εξόγκωμα. Ουσιαστικά είναι ένας αδένας, ο οποίος αποκαλείται από την επιστημονική κοινότητα ως ο γυναικείος προστάτης.

Κατά τον ερεθισμό του σημείου G, είτε με τη χρήση των χεριών σου, είτε προσφέροντάς της ένα απολαυστικό στοματικό σεξ. Η παρτενέρ σου θα αρχίσει να μπαίνει σταδιακά στη φάση της εκσπερμάτισης. Σύμφωνα με την Δρ. Rachel Needle, ψυχολόγο και σεξολόγο, «οι περισσότερες γυναίκες τείνουν να κάνουν πίσω, όταν νιώθουν ότι φτάνουν στην κορύφωση.  Αυτό γίνεται διότι, η αίσθηση του squirting θυμίζει πολύ εκείνη της ούρησης. Κι όμως, πρόκειται για δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα».

Squirting: Οι επιστήμονες λένε

Το squirting δεν είναι ανακάλυψη των τελευταίων ετών. Σίγουρα δεν είναι δημιούργημα του δυτικού πολιτισμού: αναφέρεται σε ιστορικά κείμενα όπως το Κάμα Σούτρα ενώ, σύμφωνα με ανθρωπολογικές έρευνες, παίζει σημαντικό ρόλο στα έθιμα ενηλικίωσης κάποιων αφρικανικών φυλών.

Για παράδειγμα, στη φυλή Μπατόρο της Ουγκάντα, οι μεγαλύτερες γυναίκες μαθαίνουν στις νεότερες την τεχνική του “kachapati”. Σε κυριολεκτική μετάφραση σημαίνει “πώς να ψεκάζεις τον τοίχο”. Στη διάλεκτο των Trobriand Islanders στο Νότιο Ειρηνικό, για το γυναικείο οργασμό υπάρχει η έκφραση “ipipisi momona”, που σημαίνει “εκτοξεύει την εκπλήρωση”.

Στους επιστημονικούς κύκλους το φαινόμενο αναφέρεται ως “female ejaculation” (γυναικεία εκσπερμάτιση), μεταφορικά φυσικά, αφού το σπέρμα είναι μία από τις αποκλειστικότητες των αντρών. Ο πρώτος που έκανε αναφορά στο “γυναικείο σπέρμα” ήταν ο Ιπποκράτης, ενώ ύστερα από πολλούς αιώνες, το 1672 ο De Greef υπερασπίστηκε την ύπαρξη γυναικείου “προστάτη” που εκκρίνει ένα ιδιαίτερο υγρό, ανεβάζοντας τη γυναικεία λίμπιντο. Τον εικοστό αιώνα ο “νονός” του σημείου G, Ernst Grafenberg, συνέδεσε τη συγκεκριμένη έντονη έκκριση με τον ερεθισμό ενός σημείου στο γυναικείο κόλπο.

Πώς θα το πετύχεις

Oποια τεχνική κι αν χρησιμοποιήσεις δεν είναι σίγουρο ότι θα καταφέρεις να πετύχεις squirting. Γενικότερα, από μαρτυρίες γυναικών προκύπτει το κοινό στοιχείο ότι θα πρέπει να υπάρξει ερεθισμός του σημείου G, που όπως έχουμε αναφέρει ξανά βρίσκεται μεταξύ του εσωτερικού του κόλπου και του τραχήλου.

Μια καλή δοκιμή, πάντως, είναι κατά την ώρα του αυνανισμού να χρησιμοποιήσεις τα δάχτυλα σου τρίβοντας και ερεθίζοντας το συγκεκριμένο σημείο, ενώ σε περίπτωση που κάνεις σεξ, ζήτα από τον σύντροφό σου με το πέος του να κάνεις μικρές κυκλικές κινήσεις, προσφέροντας ουσιαστικά ένα είδος μασάζ στον τράχηλό σου.

Για να κάνεις squirting, καλό θα είναι να δοκιμάσεις το «ιεραποστολικό» σεξ και ίσως κάποιες παραλλαγές του, όπως το να είσαι ξαπλωμένη σε κάποια επίπεδη επιφάνεια (π.χ. ένα τραπέζι) με τον σύντροφό σου να πετυχαίνει, ευρισκόμενος ανάμεσα στα πόδια σου, την κίνηση που χρειάζεται, ώστε με το πέος του να σε κάνει να «εκσπερματώσεις».

Παίζοντας μέχρι… τελικής εκτόξευσης.

Ερέθισε το σημείο G, θα αρχίσεις να αισθάνεσαι ότι θέλεις να ουρήσεις. Μην αντισταθείς σε αυτή την ανάγκη. Αυτός είναι ο λόγος που οι περισσότερες γυναίκες δεν ανακαλύπτουν το συγκεκριμένο οργασμό. Φοβούνται ότι κατά λάθος θα ουρήσουν, κι έτσι αυτολογοκρίνονται και σταματούν τη διαδικασία.

Αφέσου σ’ αυτή την ευχάριστη αίσθηση και συνέχισε. Στην είσοδο του κόλπου, που είναι ιδιαίτερα ερωτογόνος. Επίσης, βοηθάει να πιέζεις με το άλλο σου χέρι την κοιλιά σου προς τα μέσα . Όταν αισθανθείς ότι είσαι αρκετά ερεθισμένη, δώσε μια εσωτερική ώθηση του κόλπου προς τα έξω, όπως θα έκανες αν γεννούσες – “γεννάς έναν οργασμό” όπως λέει χαριτολογώντας η διάσημη sexpert Betty Dodson

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *