Φρουτώδεις Συνταγές: Φτιάξτε Μάσκα Προσώπου

Φτιάξτε τη Δική σας Φυσική Μάσκα Προσώπου με πολύ απλά υλικά που υπάρχουν στην κουζίνα μας. Καθώς η φύση μας προσφέρει τη γενναιοδωρία των εποχών με φρούτα πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και αντιοξειδωτικά, δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή για να υποδεχθούμε τα ευεργετικά τους αποτελέσματα στην περιποίηση του προσώπου μας. Οι φυσικές μάσκες προσώπου με φρούτα εποχής αποτελούν έναν φρέσκο, γευστικό και αρωματικό τρόπο να φροντίζουμε την επιδερμίδα μας με φυσικά συστατικά.

1.  Βερίκοκο και Γιαούρτι

Το βερίκοκο είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α και C, που αναζωογονούν την επιδερμίδα. Ανακατέψτε την πέστα από ένα ώριμο βερίκοκο με μια κ.σ. γιαούρτι. Εφαρμόστε σε καθαρή επιδερμίδα και αφήστε για 15 λεπτά πριν ξεπλύνετε.

2.  Καρπούζι και Φρέσκια Μέντα

Το καρπούζι είναι ενυδατικό και αναζωογονητικό. Ανακατέψτε τον χυμό από φρέσκο καρπούζι με ψιλοκομμένα φύλλα μέντας. Εφαρμόστε για 10-15 λεπτά και ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.

3.  Φράουλες και Μέλι

Οι φράουλες περιέχουν φυσικά οξέα που βοηθούν στην απολέπιση. Ανακατέψτε λίγες φράουλες με μια κ.σ. μέλι. Απλώστε σε βρεγμένο πρόσωπο και αφήστε για 10-15 λεπτά πριν ξεπλύνετε.

4.  Βερίκοκο και Μέλι

Συνδυάστε τα αντιοξειδωτικά του βερικόκου με τις ενυδατικές ιδιότητες του μελιού. Ανακατέψτε παστα από ένα βερίκοκο με μια κ.σ. μέλι και αφήστε για 15 λεπτά πριν ξεπλύνετε.

Πριν χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε μάσκα, ελέγξτε πάντα αν υπάρχει αλλεργία σε κάποιο από τα συστατικά. Επίσης, θυμηθείτε ότι η επανάληψη είναι το κλειδί για να δείτε τα αποτελέσματα. Με αυτές τις φυσικές μάσκες, θα απολαύσετε τα οφέλη των φρούτων εποχής, φροντίζοντας την επιδερμίδα σας με τον πιο φυσικό και αποτελεσματικό τρόπο.

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *